Holistic Pulsing en Mindfulness

 Met kleding aan word je aangenaam gewiegd, dit is het pulsen. 

Je ligt comfortabel op een zachte behandeltafel of zit in een stoel. De pulsen dringen diep in je door, soms met een wat grotere beweging, daarna is er weer de uitnodigende zachte puls om los te laten. Gewrichten kunnen meer ruimte krijgen, spieren mogen ontspannen. Langzame bewegingen brengen je in een diepe rust. Kleine pulsen op energierijke plaatsen, chakra’s, zoals buik en hart, of op de voetzolen zorgen voor een toestand waarin gedachten op de achtergrond raken. Een heerlijke afsluiting, waarna je nog even rustig kunt blijven liggen en de ontspanning ervaren. Veel drinken na afloop helpt bij het “oplossen”.  

zie ook  www.holisticpulsingnetwerk.nl en de video hieronder:

 

MINDFULNESS                 

Je kunt je aandacht richten! Mijn behandelingen  met Klankschalen en Holistic Pulsing en de Klankschaalmeditaties helpen je met het richten van je aandacht. Het geeft rust en eenvoud, minder gepieker. Je hebt gedachten, maar je bent niet je gedachten. Je hebt een lichaam, maar bent niet je lichaam. Je bent zoveel meer: je bent degene die het waarneemt !

Je ervaart rust en ruimte. Je richt je aandacht liefdevol op wat er NU is, wat zich dan ook in jou voordoet. De sessies werken door in het dagelijks leven. De behandelingen en meditaties zorgen voor bewustwording en ontspanning: en die zijn van jou, die neem je mee naar huis! Je kunt bij de sessie aangeven als je het accent hierop wilt leggen. Er kan dan iets meer gesproken worden.

 

———

Rik Drentse A

Wil je een mooie Holistic Pulsing in het noorden van het land…dan kan ik je mijn collega aanbevelen in
Groningen-stad
 
rikmasselink@telfort.nl    het zal je goed doen!
 
 

” Ik heb verschillende cursussen op massagegebied gevolgd,wat uiteindelijk uitmondde in het volgen van de opleiding tot Holistic Pulser. Deze heb ik met veel plezier succesvol afgerond.Wat mij onder meer aantrekt in deze massagevorm is de inwerking op zowel het gehele lichaam als de geest en de stimulatie van het zelfhelend vermogen. Ik wil je graag uitnodigen voor een sessie.”